Tickets - Jazz Maatjes Festival 2021

Dit jaarlijks topevent wordt door de Lions Club Antwerpen Haven georganiseerd. Kom langs om bij een hapje en een drankje het goede doel te steunen. In 2021 gaat het Jazz Maatjes Festival door op 21 september. U kan ons vinden in de unieke en artistieke tuinen van het Hof ter Beke - Salons Van Edel in Wilrijk. Parkeren kan op diverse parkings langs de A12 en de gewaardeerde shuttleservice van BMW Jorssen staat opnieuw paraat!

Bereikbaarheid

 

Bestel hieronder uw tickets!

Vul uw gegevens in

Gegevens deelnemers:

*Vergeet uzelf niet. Iedere deelnemer ontvangt na betaling het ticket via het aangegeven mailadres. (Vanwege Covid-19 is persoonlijke registratie verplicht)

Voeg toe +
Totaal: €18.00

*Belangrijk

U moet de CovidSafeBE app of een ander European Digital Covid Certificate installeren op uw smartphone. Zonder geldige QR-code en ID kunnen we uw covid status niet controleren en kunnen we u ook geen toegang tot het evenement geven. Vergeet dus zeker uw ID niet.

Alle bezoekers (geboren in 2009 en vroeger) zijn verantwoordelijk voor het voorleggen van een geldige QR code op hun CovidSafeTicket (CST). Deze app kunt u downloaden op uw smartphone: covidsafe.be

U krijgt een geldige QR code (Covid Safe Ticket) in een van de volgende situaties:

  • u bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: u bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • u hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
  • u hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • u hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Naast een afgedrukt toegangsticket, is het ieders eigen verantwoordelijkheid om een geldig Covid Safe Ticket bij te hebben. Vergeet ook zeker uw identiteitskaart niet, de procedure schrijft ons voor dat we ieders identiteit dienen te controleren.