Indian summer trails rally 2021

26/06/2021

Indian Summer Trails 2021

UITVERKOCHT!

Zeer gewaardeerde rally-liefhebbers en Lions-sympathisanten!

Het mag duidelijk zijn dat de corona pandemie alle facetten van ons leven overhoop heeft gegooid. Niet in het minst ons sociaal leven. En dus is ook de dynamiek van het hele Lionsgebeuren in werkingsjaar 2020 en 2021 zwaar uit balans.

Ons Jazz Maatjes Festival in juni 2020, onze “moneymaker”, kon niet doorgaan om evidente redenen. Maar onze rally, de Indian Summer Trails hebben we wél corona-proof kunnen organiseren, dankzij het mee-denken van onze sponsors en de zelfdiscipline van de deelnemers.

Zo hebben we de financiële schade met betrekking tot onze engagementen naar de sociale en culturele organisaties die deels van ons afhangen voor hun werkingsbudget, toch enigszins kunnen beperken. De pandemie raast rustig verder maar een terugkeer naar een business-as-usual zit er aan te komen dankzij de, weliswaar traag vorderende, vaccinatiecampagne.

Met het bestuur van Lions Antwerpen Haven hebben we beslist om onze evenementenkalender voor 2021 om te draaien. Bij deze kondigen we dus aan dat we dit jaar, eenmalig, de zevende “Indian Summer Trails” rally plannen voor de zomer, op zaterdag 26 juni! Je kan het een “Early Summer Trails” noemen maar wij noemen het de 7th IST - “The Liberation Edition” ! Hoe kunnen we beter onze herwonnen vrijheid vieren en tegelijk ons inzetten voor de behoeftigen dan met een zomerse rally!

Graag polsen we bij u, trouwe of nieuwe sponsor, of we u warm kunnen maken om ons event (opnieuw) te ondersteunen. U kan de sponsorformules terugvinden via de knop SPONSOR WORDEN of contact opnemen met uw geprefereerde Lion. Uiteraard wordt voor alle sponsoring een fiscaal aftrekbare factuur aangeleverd van onze v.z.w. Lions Antwerpen Haven.

Samen met onze leden hopen we op een overweldigende respons om onze herwonnen vrijheid te vieren op de 7th Indian Summer Trails, The Liberation Edition!

Sponsors